Ужас! Щерката на Илия Павлов призна: Мисля за самоубийство!

Ужас! Щерката на Илия Павлов призна: Мисля за самоубийство!
Гласувайте за статията

Щерката на Илия Павлов призна, че мисли за самоубийство!

Тежка депресия връхлита дъщерята на Илия Павлов – Паола. Йога инструкторката споделя, че напоследък често мисли за самоубийство.

Илия Павлов

Щерката на Илия Павлов ужаси всички

28-годишното момиче, което страда от гинекологичното заболяване ендометриоза, признава, че понякога болките й са толкова силни, че й се иска да умре. Това споделя лично тя в социалните мрежи, в една дълга и много болезнена изповед.

Паола създава дори онлайн платформа за жени с подобни проблеми. А през март тази година си направи и гола фотосесия, за да покаже отдадеността си на каузата, която е толкова близко до самата нея, пише вестник „България днес“.

През миналото лято дъщерята на Павлов претърпя лапароскопия, с която най-опасната тъкан е премахната, заедно с жестоките й болки. За нещастие надеждите й за нов живот не се потвърдили и болките са все така непоносими.

В писмото си Паола разказва, че постоянно е във връзка с лекари и взима куп лекарства. Тя дори споделя снимки, които разкриват, че животът й далеч не е приказен, независимо как изглежда отстрани.

Тя претърпява срязване на окото заради пет очни инфекции, които не успява да овладее, както и други ужасни преживявания.

„Случаят, когато ми отрязаха сливиците, защото постоянно се инфектираха. В тях намериха части от зъби. Случаят, когато едва не умрях заради алергия. Когато ми махнаха полипите от вътрешността на матката.

Самоубийствените мисли, когато болките бяха толкова силни, че единственото нещо, което ми се иска, е да умра”, разказва за ужаса, който е преживяла Паола.

Дъщерята на Дарина Павлова се сгоди тази година за приятеля си Даниел, а двамата от години правят опити за бебе. Засега не бързат със сватбата, защото не искат да останат без наследници

Малко след като се изповяда, Паола изтри не само снимката и поста си, но и целия си профил в Инстаграм.

28-годишната дъщеря на Дарина Павлова има по-голяма сестра–Венцеслава и брат Илия – Калоян. Тримата живеят на различни континенти, като Паола е избрала САЩ.

Тя не крие, че тъгува за България и българската кухня, но се надява един ден да може да запознае децата си с родината си, която й е скъпа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар