Калин Врачански на море с колежка, къде обаче е гаджето му?!Калин Врачански разпуска край морето

с нова жена. Тя е негова колежка – актриса от театър „София”. Но се увлича и по фотографията. Това е младата Симона Халачева, нашумяла в ролята на счетоводителката Мирослава в сериала „Откраднат живот”. [caption id="attachment_446762" align="alignright" width="300"]Калин Врачански Калин Врачански на море с колежка[/caption] Засичане на снимките, които пускат в социалните мрежи, издаде, че Калин и Симона карат заедно ваканциите си. Актьорът публикува кадър, в който се вижда как се люлее в зелен хамак край морето. Оказва се, че това е част от екстериора на ресторант на морския бряг, чието име звездата изрично посочва в коментар към снимката си, пише вестник „Уикенд“.

В същото време Симона Халачева на свой ред пусна снимка, вероятно правена от самата нея, на която се вижда същият хамак – този път празен. За да няма никакво съмнение, че става въпрос за едно и също място, тя написа името на ресторанта – същият, в който бе и Калин.

Фактът, че двете снимки са публикувани по едно и също време, неминуемо поражда подозрения, че двамата актьори може би са заедно. Къде е през това време все още считаната за официална половинка на Калин – блондинката Александра, не е ясно. Врачански се познава със Симона Халачева от години. Той играе заедно с нея с представлението „Парижката Света Богородица” в театър „София”. Вече повече от 7 години спектакълът се радва на огромен успех, а покрай работата в него двамата актьори, които изпълняват главните роли, много са се сближили. Те са пътували заедно по турнета, включително в чужбина, което им дало възможност да се радват дължи часове и дни на взаимната си компания. Досега обаче не се е шушукало, че Калин и Симона са двойка. Но в подобен сценарий едва ли има нещо изненадващо. Халачева е известна като много интересна и приятна млада дама, която точно се вписва в типа жени, които Врачански харесва – креативни, талантливи и не много суетни. Докато за официалната му половинка Алекс се знае, че изцяло е променила стила си, само и само да се хареса на актьора. Преди него тя била гадже на Орлин Павлов, ходела с тежък грим и обичала да демонстрира прелести. Сега се носи разчорлена и с увиснали дрехи, максимално близо до вида, в който природата я е създала. Но понеже не й идва отвътре, най-вероятно въпреки всички усилия не успява напълно да се впише с идеала на любимия си.