Гергана от Хелс Китчън проговори за шоуто и готвенето!(Разкри какво я сполетяло)

Гергана от Хелс Китчън проговори за шоуто и готвенето!(Разкри какво я сполетяло)
Гласувайте за статията

Гергана от Хелс Китчън сподели какво я сполетяло след кулинарното шоу

Чаровната Гергана дори не подозира, че са я записали за участие в предаването. В предаването на Гала „На кафе“ днес тя разказа за любовта, приятелството и всички страхотни емоции, които изпитала в кулинарния формат.

Гергана

Гергана от Хелс Китчън проговори за шоуто

В „Хелс Китчън“ попада по доста необичаен начин.

На обяд с колеги получава телефонно обаждане от непознат номер. Оттам разбира,ь че е записана да участва в кулинарното шоу по Нова телевизия.

Помислила, че е някаква грешка. Но гласа в слушалката поискал да потвърди кандидатурата си за кулинарното шоу.

Разпитала всички колеги, но те отказала да са я записдали зад гърба. Но в един момент се сетила за леля си. Оказало се, че именно тя я записала за участия в Хелс Китчън.

Когато се ьявила на кастинга я одобрили и така започнало това невероятно пътешествие, спомня си чаровната брюнетка.
Тя не скри, че първоначално се сърдила на леля си за това, което е направила.

Но винаги е харесвала кулинарните предавания, защото обича да готви. Преди тя да стане участник в това шоу, била изгледала първия и донякъде втория сезон на „Кухнята на Ада”.

Но никога не подозирала дори, че може да стане един от главниет герои в него.

От паозицията на времето не съжалява за това вълнушащо пътешествие. Защото признава, че няма къде другаде да изпита подобни емоции и да й останат такива спомени.

Запознала се с много интересни хора, намерила и приятели. Имало и доста трудни моменти. Симпатягата не скри, че най-много й липсвало кучето. А семейството не толкова много, „защото знаех, че искат да съм вътре и ме гледат“, споделя Гергана.

Най-много се ядосвала при участието си, когато някои от приготвените от нея ястия не се получавали така, както на нея й се искало. Защото винаги желаела да е първа и това я изнервяло много.

„Подобни недоразумения, като например нещо да не е сготвено както трябва, особено когато аз съм водила кухнята, много ме ядосва“, признава Гергана.

В „Кухнята на Ада“ кулинарката срещнала и любовта в лицето на Михаил.С него продължава да са двойка. Любовта дошла неочаквано и тя е убедена, че в този живот не знаеш какво те очаква.

Щастлива е и че е намерила приятели във формата. Продължава да поддържа връзка с Михаела и Калъпчийски. Не се сърди на Михаела, че я обявила за най-слабия готвач в червената кухня.

Защото вече били останали малко готвачи и вероятно имало причина да го стори, оправдава я Гергана. Скоро й гостувала в Поморие. Тя и семейството й са отворили нов ресторант на морето, на страхотно място.

А родителите й били изключително мили и сърдечни хора, не спира да ги хвали кулинарната, предавато от nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар