Издирват маниака, който преследва Емануела! (още подробности)

Издирват маниака, който преследва Емануела! (още подробности)
Гласувайте за статията

Психарят Алекс не се яви в съда по делото на Емануела!

Разложкият съд беше принуден отново да отложи делото, което фолк дивата Емануела заведе срещу своя вманиачен фен представящ се с името Алекс.

Емануела

Емануела едва не откачи от набезите на маниака

Вчера в 13 часа обвиняемия не се появи в Съдебната зала. Защото отново не е бил издирен, за да му бъде връчена призовката, т.е. нередовна е бил призован.

Не се появи и адвокатът му, който е депозирал молба за отлагане, защото имал друго дело на друго място по същото време. Съдът насрочи за трети път следващото заседание на 24 юли от 10 часа.

Близо четири години напористият фен преследва певицата из цяла България, дори зад граница. Последния път той я причакал в Банско след нейно поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещнат насаме.

Това преляло чашата и тя подала веднага жалба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс.

Емануела била тормозена не само с любовните излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и като я преследвал навсякъде по участия, дори пред дома й. За преследването на обвиняемия са подадени неколкократно сигнали от певицата.

През месец юли миналата година по закона за МВР мъжът е предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил, писа вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар