Изтрещя на 50: Ваня Щерева си дръпна очите като Джулиана Гани!

Изтрещя на 50: Ваня Щерева си дръпна очите като Джулиана Гани!
Гласувайте за статията

Ваня Щерева също си дръпна очите като Джулиана Гани!

50-годишната Ваня Щерева е опъвала бръчки със серия от козметични процедури и сега изглежда по-свежа от всякога. Певицата, писателка и риалити звезда признава, че много се харесва дори без грим и благодари на доктора, който се грижи за лицето й, пише вестник „Уикенд“.

Ваня Щерева

Ваня Щерева явно яко се комплексира на 50

Тя сподели, че е изпробвала и най-новата интервенция „foxy eyes”, след която очите и веждите изглеждат по-дръпнати, а скулите по-опънати. На същата процедура наскоро се подложи и силиконката Джулиана Гани.

„Винаги съм искала това кръгло око да е така, ако може, по-издължено някак си. И краищата на веждите, ако може, малко нагоре да отиват, а не клюмнали тъжно надолу. Е, сбъдна ми се мечтата. Без „лягане под ножа“!

Има толкова яки съвременни, безболезнени и щадящи методи, че човек ако има желание и мотивация, винаги може да изглежда една идея по-добре!”, коментира Ваня Щерева в социалната мрежа.

Потребителите обаче реагираха доста противоречиво. Много от тях я взеха на подбив, коментирайки, че каквото и да прави, от старостта не може да избяга и само се излага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар