Криско изцеди Галена с 30 бона!Ако Галена е номер 1 в попфолка

, то Криско е номер 1 в българския рап. Въпреки това всичко си има цена, а в случая дуетно парче с габровеца струва не по-малко от 30 бона. Толкова е платила и амбициозната звезда на Пайнер. [caption id="attachment_446865" align="alignright" width="300"]Криско Криско поиска 30 бона на Галена за общата им песен[/caption] Фурията от Смядово не пести средства за скъпи видеоклипове и тотално хитови парчета, затова и сочния хонорар на колегата й не бил проблем.

"Дори не е ставало на въпорс да направят проект без финансова изгода, имайки предвид популярността и на двамата. Криско просто е такъв, независимо кой си - всичко се купува с пари.

Дори и със Слави Трифонов проектите му бяха пресметнати в ефирно време, съвместни участия и слава", коментират в бранша. Броени дни остават до официалната премиера на парчето на Галена и Криско, като към момента хип-хоп изпълнителя дава заявка за преквалификация в лекия жанр. Последните му проекти бяха със Слави Трифонов, а последното солово си беше чиста проба чалга, констатираха разбирачи. Които дори разкриха, че "Ден и нощ" е взаимствало от "Батман" на Радо Шишарката. Затова алармира първо колегата на Криско - Устата, а очевидно първият върви по стъпките на втория, който набра популярност предимно като дуетна половинка на Софи Маринова. Източник: hotnews.bg