Галена кихна 30 бона на Криско! (още разкрития)

Галена кихна 30 бона на Криско! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Криско изцеди Галена с 30 бона!

Ако Галена е номер 1 в попфолка, то Криско е номер 1 в българския рап. Въпреки това всичко си има цена, а в случая дуетно парче с габровеца струва не по-малко от 30 бона. Толкова е платила и амбициозната звезда на Пайнер.

Криско

Криско поиска 30 бона на Галена за общата им песен

Фурията от Смядово не пести средства за скъпи видеоклипове и тотално хитови парчета, затова и сочния хонорар на колегата й не бил проблем.

„Дори не е ставало на въпорс да направят проект без финансова изгода, имайки предвид популярността и на двамата. Криско просто е такъв, независимо кой си – всичко се купува с пари.

Дори и със Слави Трифонов проектите му бяха пресметнати в ефирно време, съвместни участия и слава“, коментират в бранша.

Броени дни остават до официалната премиера на парчето на Галена и Криско, като към момента хип-хоп изпълнителя дава заявка за преквалификация в лекия жанр.

Последните му проекти бяха със Слави Трифонов, а последното солово си беше чиста проба чалга, констатираха разбирачи. Които дори разкриха, че „Ден и нощ“ е взаимствало от „Батман“ на Радо Шишарката.

Затова алармира първо колегата на Криско – Устата, а очевидно първият върви по стъпките на втория, който набра популярност предимно като дуетна половинка на Софи Маринова.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар