Невиждано: Вижте какво се случва с цените на самолетните билети!

Невиждано: Вижте какво се случва с цените на самолетните билети!
Гласувайте за статията

Коронакризата засегна и цените на самолетните билети

Експертите са на мнение, че тази тенденция със самолетните билети няма да продължи дълго

Експертите са на мнение, че тази тенденция със самолетните билети няма да продължи дълго

Авиотранспортът се оказа сред най-засегнатите сектори от коронакризата. От бранша вече предприеха мерки, чрез които се надяват, че ще успеят да съживят бизнеса. Много от превозвачите обявиха невиждано ниски цени на самолетните билети за това лято.

Европейските компании предлагат привлекателни оферти за всеки, който желае да избяга от сивото ежедневие на принудителната карантина.

Експерти предупреждават, че тази тенденция вероятно няма да се запази дълго и сега е моментът да резервираме билет.

Вероятно цените на самолетните билетите се скочат многократно с увеличаването на търсенето, пише БЛИЦ, позовавайки се на Bloomberg.

Превозвачите предлагат оферти за лятото в момента, в който възобновяват полетите си за пръв път от края на март или началото на април.

Например Ryanair Holdings предлага двупосочен билет от летище „Станстед“ в Лондон до Севиля, Испания, в средата на месец юли за 20 паунда (25 долара). Офертата до Триест в Италия излиза 50 паунда.

За сравнение средната цена на двупосочния билет на нискотарифната авиокомпания за същия период през миналата година беше 74 евро ( или 83 долара).

Анализаторът Марк Мандука от Citigroup в Лондон коментира, че сега е страхотен момент за потребителите, които имат възможността да се възползват от невероятни оферти в опита на авиокомпаниите да запълнят самолетите си това лято.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар