Рени пръсна 10 бона за ЧРД на сина си: Баща му така и не се появи! (виж тук)

Рени пръсна 10 бона за ЧРД на сина си: Баща му така и не се появи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рени зарадва сина си Аспарух, но баща му отново отсъстваше!

Партита за чудо и приказ спретнаха родните звезди последните няколко дни. Фолк певицата Рени обаче счупи рекорда по най-пищно тържество, за да зарадва малкия си син Аспарух.

Рени

Рени не може да прости на мъжа си отношението му към децата

Нашествие от малки звездни рожденици се отбеляза през последните два дни. Децата на фолкфуриите Галена и Рени и наследникът на Радина Кърджилова отново се радват на завидно внимание и желаните подаръци.

Но със сигурност, особено незабравим купон спретна фолкпевицата Рени за 11-ия рожден ден на сина си Аспарух. Изпълнителката е пръснала минимум 10 бона, за да направи празника на наследника си незабравим.

Рени е наела известен плувен комплекс в столицата специално за празника на сина си, който певицата нарича с галеното име Пухи. Мястото е добре познато сред столичани, но цените там не са по джоба на всеки.

По всичко личи, че връщането на сцената на майсторката на сръбски парчета е било добро решение и фолкфурията печели добре.

И тя реши да зарадва сина си с наистина запомнящо се тържество, особено след тежките месеци на принудителна изолация и престой у дома.

В момента певицата сама отглежда децата си, тъй като от години е разделена с баща им Борис. В грижите й помага майка й Галя, която също беше на тържеството.

„Срещите с баща им са по моя инициатива и са много редки. Аз съм и майка, и баща. От мене зависи да организирам всички разнообразия за децата, пътувания, празници“, споделя Рени.

Бившият й мъж отсъстваше и от това тържество, но по всичко личи, че веселата компания си прекара добре и без него, пише вестник „България днес”.

В същия ден като Рени, с много щур купон рождения ден на сина си отбеляза и Галена. Двете с червенокосата й колежка раждат преди 11 години на една и съща дата.

Празникът на малкия Стефан тази година мина в столицата, където малчуганът ходи на училище. И Галена не пропусна да събере всичките му приятели на едно място, за да може детето да се забавлява.

Парти у дома пък спретнаха Деян Донков и Радина Кърджилова. Синът им Христо стана на 4 и звездната двойка пожела да му подари изключителен празник.

„Честит Рожден Ден, Любов Моя!“, пише актрисата до снимката, на която тя държи в прегръдките си Христо.

Домът на Радина и Деян Донков е украсен специално за празника, а щастливата майка носи празнична шапка за важния повод. 4-годишният палавник се усмихва широко, след като току-що е излязъл от банята в своя син халат.

Колкото и да се изръсят мамите, едно е сигурно — малчуганите на популярните дами са доволни и щастливи, а няма нищо по-хубаво от това. Да са живи и здрави рождениците!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар