Татяна Лолова няма пари за нов телефон

Татяна Лолова няма пари за нов телефон
Гласувайте за статията

С пари назаем от сина си купи нов телефон Татяна Лолова. Театралната прима се принуди да поиска заем от детето си, тъй като нейният смартфон претърпял злополучен инцидент с вода и отказал да работи!

Наследникът на примата веднага й избрал нова машинка и дори не го направил на проблем. Синът на актрисата я изненадал приятно с апарат, който да е изцяло по нейния вкус.

Татяна си купи последния преди две години, когато си направи скъп коледен подарък. И тогава, и сега, актрисата имала само едно изискване–смартфонът да е с голям екран, за да не слага очила, когато работи с него.

86-годишната актриса е изцяло в крак с новите технологии–успешно влиза в интернет, споделя във Фейсбук снимки и дори може да чете. Но предпочита книгите на хартия и редовно ги обсъжда с внуците си, които всеки ден й звънят, за да се поинтересуват за здравето й, пише „Ретро”.

Цялата карантина Татяна изкарала в изолация и четейки, а близките й редовно й носели храна до вратата, даже и след приключване на извънредното положение.

Откакто загуби съпруга си Славето, Лолова е като изгубена в жилището си. Двамата бяха заедно цели 56 години и актрисата се е стопила наполовина.

„Славето като си отиде, отиде си и другата ми половина”, коментира отслабването си комедиантката.

Иначе с парите успява донякъде да се справи–тя е сред артистите, които получават пенсия за заслуги в размер на 700 лв и след кончината на мъжа си получава и процент от неговата пенсия, който се полага на овдовелите съпрузи в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар