Ива Екимова навръх пълнолетието на щерка си: Толкова много върхове изкачи, а си само на 18!

Ива Екимова навръх пълнолетието на щерка си: Толкова много върхове изкачи, а си само на 18!
Гласувайте за статията

Дара Екимова днес навършва пълнолетие, а за скромните си 18 години може да се похвали с шеметни музикални успехи и много сериозно лично израстване. На същото мнение е и популярната й майка Ива Екимова, която рано-рано разтърси социалните мрежи с емоционалното си признание.

„Точно в 10.10 на този ден изпя първия си тон! В онзи момент го определихме като плач! Първата ти глътка въздух! От първите ти стъпки до тук, ти, дъще моя, извървя толкова дълъг път! Постигна толкова много! Избра и определи пътя и мечтите си! Започа да се бориш за тях с неподозирана твърдост и устрем! Изкачи музикални и житейски върхове, а си едва на 18!

Обещавам ти, че най-доброто предстои! В мигове на страх от бъдещето и несигурност в настоящето се връщай към тези победи, за да черпиш от тях сила за следващите! Никога не предавай това, в което вярваш и никога, ама никога не се отказвай! Понякога ще ти изглежда трудно, а в определени случай невъзможно – това не са причини да спреш!

Това са сигнали да потърсиш друг път, за да постигаш целите си, да се вгледаш в пропуските и да добавиш стойности към постигнатото!“, пише пр експертът в профила си. И добавя:

„Помни! Няма грешен ход! Вярвай, че само стопроцентовият фокус и отдаденост водят до успех! Знай, че късметът идва при подготвените. Колкото и клиширано да ти звучи сега, един ден ще се увериш, че колкото повече инвестираш в развитието си, толкова по-голям е шансът, когато се появи възможност, ти да си избраната! Това се отнася за всяка сфера в живота.

Не пилей времето си за токсични хора, завистници и ласкатели! Обграждай се само уверени оптимисти, които градят! Учи се от най-добрите, но се сравнявай само със себе си днес, за да изградиш по-доброто си „аз“ в бъдеще! Бъди смела и добра! Бъди щастлива! Обичам те повече от всичко! Честито пълнолетие, мое щастие!“.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар