Ицо Стоте манекенки: Двоумя се между три жени, но скоро едната ще отпадне!

Ицо Стоте манекенки: Двоумя се между три жени, но скоро едната ще отпадне!
Гласувайте за статията

Скоро ще се проведе поредното издание на конкурса Playmate. Бизнесменът Христо Сираков, който лично подбира кандидатките споделя какви трябва да са момичетата и какви са изискванията към тях.

„Не очаквам кандидатките да са секси, красиви и провокативни, тъй като лично ги избирам и няма как да не са такива. Очаквам сериозно отношение към конкурса и всичко свързано с него. Изявите са много, организацията е сложна и го изисква. Винаги питам кандидатките колко е голямо желанието им да участват в конкурса от 1 до 10. И при отговор под девет се разделяме завинаги. Не харесвам когато хората правят нещо, без да са убедени че го искат на макс, а избраните са само 12“.

Сираков обяснява, че желаещите могат да се регистрират на официалния сайт playboy.bg,, но ако изпитват техническо затруднение мога да изпратя мейл с име години, телефон за обратна връзка и свои снимки на сast.рlaboy@ gmail.com.

За намесата на пластичните хирурзи в красотата Христо Сираков казва:

„Всичко прекалено води до рискове, понякога необратими. Повечето момичета продължават да не се харесват след 10 външни намеси по лицето и тялото си и резултатът се вижда- започват да си приличат. Има една забравена дума „естетика“. За съжаление всеки я разбира различно, а някои дори погрешно. Лично аз не съм против интервенциите, особено при очебийна нужда. Профилът на плеймейтката изисква да е разкрепостена. Все пак естеството на списание Плейбой и конкурса го определят като неизбежно, но не трябва да се прекалява. 12 разкрепостени на едно място трудно се контролират, дори от мен“.

Бизнесменът споделя, че е препоръчително кандидатките да могат да готвят. Задължително е да са чаровни и интелигентни, а дали са брюнетки или блондинки е все тая.

В интервю пред „България Днес” българският Хю Хефнър разказва, че харесва прякора си Стоте манекенки, защото произходът му бил сантиментален за него и му напомня едно прекрасно минало. Но от друга страна не го харесва, защото всъщност се интерпретира погрешно. „Хю Хефнър повече би ми отивал като прякор”.

На въпрос дали в момента има жена до себе си Сираков казва: „Двоумя се между три, но скоро едната ще отпадне”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар