Бълха я ухапала! 300 лв. глоба за Жени Калканджиева

Бълха я ухапала! 300 лв. глоба за Жени Калканджиева
Гласувайте за статията

300 лв. глоба присъди Софийският районен съд на Мис България 1995 Евгения Калканджиева за това, че хвърли три яйца по съседите си в навечерието на Гергьовден!

Това е златната среда за наказанията по Указа за дребното хулиганство, тъй като по закон е 15 дни арест, общественополезен труд или от 100 до 300 лв. глоба. След справка, че е мениджър на модна агенция „Визаж“ съдия Танка Цончева взе предвид, че подсъдимата може да си плати глобата я вписа в решението.

Заседанието вчера продължи около час, а самата модна шефка бе изненадана от журналистическото присъствие в съда. Затова след влизането си в сградата тя се отби до тоалетната, за да пооправи външния си вид за пред камерите.

Първи бе разпитан полицаят, който е пристигнал на място в кооперацията на Калканджиева сигнала от съседите. Той разказа какво е видял въпросната нощ, като беше категоричен, че не е имало бой между тях и Жени.

Когато дойде нейният ред да бъде разпитана Евгения започна с извинение за „тая тъпотия, която ни се случи“. Тя сподели, че във въпросната нощ е била сама със сина си в дома им, а съпругът й Стефан Манов – Тачо отсъствал. Разказа историята каквато всички ние я видяхме от клипчетата разпространени в интернет. Накрая сподели, че много се страхува комшиите да не й направят някаква магия или да я урочасат.

Съдът взе предвид извинението и това смекчи вината й. Чистото съдебно минало също допринесе за минимална присъда пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар