Захари Бахаров се самозабрави и се пусна за цели 50 лв.!

Захари Бахаров се самозабрави и се пусна за цели 50 лв.!
Гласувайте за статията

Рекордна цена от 50 лева за един билет иска Захари Бахаров за моноспектакъла си „Чамкория“, с който той се връща в театъра след карантината.

Актьорът играе пиесата от 2017 година, а режисьор на хитовия спектакъл е Явор Гърдев. Бившият водещ на Националната лотария има Аскеер за водеща мъжка роля за участието с в постановката, която веднага се превърна в хит, пише „Хотнюз“.

„Все от някъде трябва да се започне. Аз ще започна с няколко представления на “Чамкория” на открито. На сцената съм сам, а в публиката ще бъдат спазени всички мерки за безопасност. Остава да разберем дали на хората изобщо им се ходи на театър в момента“, обясни актьорът, който ще играе в началото на месеца във Варна.

В анонса си обаче той спести колко ще струва на зрителите да го гледат в „Чамкория“. Цената от 50 лева е напълно неоправдана на фона на увеличаващата се безработица и страха на зрителите от коронавируса, мърморят недоволни театрали от морската столица, които нямаха търпение да гледат „Чамкория“.

Те обаче бързо с отказаха да седнат в Летния театър, като видяха цените на билетите, най-ниската от които е 30 лева. Повечето пропуски обаче се продават срещу 50 лева, докато за постановките на Варненския театър и опера те започват от 15 лева, а масовите са по 20 лева. Явно Бахаров се е взел за най-голямата звезда в България, пък и не си дава сметка за мащабите на размерите с коронавируса, коментира разочаровани зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар