Синът на Къци Вапцаров стана абитуриент!

Синът на Къци Вапцаров стана абитуриент!
Гласувайте за статията

Легендарният телевизионен водещ Къци Вапцаров изпрати още един абитуриент. По-малкият му син Александър завърши преди броени дни и макар дълго отлагане, все пак успя да отпразнува подобаващо абитуриентския си бал.

„Още един абитуриент избутахме вчера, бал, аба бала, както му е реда… Попътен вятър Алек, да ти върви и да сбъдваш мечтите си! Остана само още едно и шапка на тояга“, пише водещият на „Риск спечели, риск губи“.

Големият му син Асен направи сериозен пробив в Холивуд с музика. От доста време се занимава с филмова музика и най-накрая талантът му е забелязан, с което Къци много се гордее и не спира да се хвали пред приятели.

Той не разкрива по какъв път е решил да поема средният му син. Като дете той проявяваше завидни умения в жонглирането, кара ролери и колело на една гума. Не става ясно с какво друго е решил да се занимава и към каква професия се е насочил.

А на Къци му остава да стиска със зъби и да се грижи за образованието на още един син – Иван, койтоще завърши след 5-6 години. За него Вапцаров казва: „Той е чаровникът в семейството. Пее изключително вярно, да видим какъв ще стане, рано му е“, споделя той.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар