Стана ясно кои взеха хляба на Алекс Сърчаджиева!

Стана ясно кои взеха хляба на Алекс Сърчаджиева!
Гласувайте за статията

След спекулациите относно кой ще води втория сезон на риалитито „Игри на волята“, най-накрая стана ясно кой сменя Алекс Сърчаджиева в продукцията на Нова телевизия. Това са колегите й Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, впускайки се в предизвикателството на проекта. По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24 участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат още по-завладяващи и интересни моменти за феновете на формата.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева прецакаха Алекс Сърчаджиева

Двамата водещи ще бъдат рамо до рамо, за да представят всички участници на зрителите. Те ги посрещат преди всяка битка и поставят пред тях следващото предизвикателство. Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е на чело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар