Домът на Алесандра Амброзио

Домът на Алесандра Амброзио
Гласувайте за статията

Алесандра Амброзио започва да търси жилище, което да превърне в свой постоянен дом, иска да е на топло място и да е близо до океана. Трябват й пет години, докато открие подходящ имот и още пет, за да го ремонтира и обзаведе по свой вкус. Сега вече е точно това, което е искала – „Идвам от малко градче в Бразилия, затова и предпочетох Санта Моника, носи същото усещане. Тук е моят рай“.

Алесандра Амброзио, която години наред намира място в класациите на най-добре печелещите топмодели, живее тук заедно с двете си деца – Аня и Ноа. С баща им се раделиха в началото на 2018. „Заради работата ми се налага непрекъснато да обикалям света. Но когато не съм на път, единственото, от което се нуждая, е да съм у дома с децата. 

Къщата на модела и нейните деца е наистина прекрасно местенце за почивка, но има и много забавления – градина, басейн, място за игри, кътчета за отдих, простор и освен това много цвят в стаите и навсякъде из дома им.

Малкото снимки дават само бегла, но определено реална представа да се пренесем в това райско местенце – домът на Алесандра Амброзио. Да, тя определено има вкус и усет за стилно и красиво, все пак е модел и то елитен вече много години, бихме довавили.

Из Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар