Преслава: С Павел ще се сбием!

Преслава: С Павел ще се сбием!
Гласувайте за статията

Съвсем спонтанна, но пък забавна атракция предложи Преслава на почитателите си в последния си лайф, малко преди премиерата на новия си хит „Беден в сърцето”!

В клипчето пайнерката, която на 26 юни ще празнува 36-тия си рожден ден, споделяше важна информация за предстоящото представяне на песента или поне такова бе намерението, преди мъжът й Павел да започне да я репликира съвсем на шега, както изглежда. И Преслава се смя, но в края на видеото. В момента на закачките му хитовата пайнерка съвсем сериозно се гневеше.

Почитателите й не само разбраха всичко за премиерата на „Беден в сърцето”, а и как спорят певицата и мъжът й. Любопитното е, че двамата нито веднъж не си повишиха тон и след краткото напрежение, накрая се смяха.

„Значи с Павел вече ще се сбием днес… Преди малко ми каза: „Пускай”, сега ми казва: „Чакай”, обявява Преслава при старта на лайфа, докато шофира. Добричлийката не обяви дестинацията. Разясни, че с половинката си пътуват и дебнат къде имат обхват телефоните им. Преслава продължи с вълнение да споделя, че има разрешение да пусне новата си песен първо в своя Youtube канал. „Кой?”, намеси се Павел. „Еми, Preslava! Кой, Любов?! Ми… Ето, ще го набия след малко!”, нервира се Преслава, без да повишава тон. След още няколко нейни изречение по темата за новия й хит и видеото към него, Павел обаче не се съгласи. Явно смяташе, че е важно Преслава да даде повече подробности за това почитателите й да открият Youtube канала й. „Ще пусна после линк!… Не! Ние ще се сбием. Аз трябва да спра лайфа, да го набия, за да слуша, и тогава… Няма да ме ядосваш така. Да не те обърна ти да се включиш на лайф, да видиш какво е да говориш. Не стига, че се притеснявам”, заплаши го Преслава и се засмя, явно предусетила колко забавно изглежда отстрани спора им.

Само секунда по-късно, пайнерката пак се нервира, защото можело да си пусне лайф видеото на стената като важна информация за предстоящата премиера на новия й хит. „Сега да ни гледат хората глупостите!”, ядосва се тя. „Те гледат само твоите глупости!”, репликира я Павел спокойно. „А, да! Ами моите, разбира се, защото сега се излагам аз, не си ти. Да продължа за песента, без да ме прекъсва господинът”, започна пак Преслава. Тя обясни всичко важно как почитателите й първи да чуят песента, когато бъде качена в канала й. Преслава реши да завърши с усмивка, но уви, Павел пак се включи, тя пак се наежи и стана още по-забавно.

В края на включването пак имаше размяна на реплики по същата тема. „Защо мислиш, че всички ти знаят канала? Кажи кой е!”, държеше на своето Павел. „Малеее, направо не знам!”, ядоса се Преслава. След интензивния и доста забавен спор, певицата се засмя на шега на Павел и благодари на почитателите си. Те пък бяха във възторг, че са гледали като в епизод на риалити формат размяната на реплики с любимия й. После коментираха темата наред с премиерата на „Беден в сърцето”, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар