Майката на бременната Луиза Григорова не иска да става баба!

Майката на бременната Луиза Григорова не иска да става баба!
Гласувайте за статията

Ивет Григорова е щастлива, че скоро ще се сдобие с първо внуче от щерка си Луиза, но е и много притеснена, че ще се наложи да търпи обръщението „бабо”!

От две години модната шефка е обвързана с по-млад мъж и всячески се старае да му докаже, че по нищо не отстъпва на връстничките му. Поради тази причина хич не й e приятно, че скоро официално ще мине в отбора на бабите.

„Все още не съм решила как ще се обръща към мен детето. Може и да ме нарича по име”, споделя Ивет. Тя се дразнела също, когато познати уж на шега я наричали „бабо”. Дългокраката блондинка веднага ги поразвала, че все още е млада и модерна жена, макар че очаква внук.

Преди две години модната шефка се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради младия бизнесмен Атанас Минев, с когото няколко месеца имаха извънрачна авантюра. Впоследствие връзката им стана сериозна и сега двамата живеят заедно. Ивет не крие, че е много хлътнала по актуалния си приятел. Дори й се струва нелогично, че такава любов я е споходила на 50 години.

Запознати издават, че Атанас никога не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го дари с наследник, който да скрепи отношенията им. „Ако се случи, ще съм много щастлива!”, коментира преди време модната шефка, но единственото бебе, което ще дундурка, по всяка вероятност ще е първият й внук.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията си с бившия Евгени, от когото има 15-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова и отказвал да общува с нея. Той я ненавиждал заради изневярата и все още не намирил сили да й прости.

От раздялата на Ивет и Евегени най-много страдала щерка им, която е в трудна тийнейджърска възраст. До онзи момент семейството водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата буря. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със замах захвърлила 17-годишен брак в миналото. Наложило се девойката Кристина да посещава психолог, за да превъзмогне раздялата на родителите си.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има друг мъж. Звездата не очаквала подобен развой на събитията и в началото упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче променила мнението си и приела Атанас. След като го опазнала, тя установила, че той не е лош човек.

Ивет е разказвала, че с настоящия си мъж се запознали в столично заведение. Той направил първата крачка, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във Фейсбук и след това й написах съобщение“, споделя Минев в една от малкото си публични изяви, пише Уикенд.

Първоначално Григорова не му обръщала никакво внимание или отговаряла лаконично, защото по това време все още била семейна. С течение на времето обаче била силно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар