Щерката на Преслава „души“ Софи Маринова с перлите на майка си!

Щерката на Преслава „души“ Софи Маринова с перлите на майка си!
Гласувайте за статията

Щерката на Преслава „души“ Софи Маринова с перлите на майка си!

Опит за сладко удушване на Софи Маринова, спретна на шега дъщерята на Преслава – Паола. Певицата отбеляза с грандиозен купон 36-я си рожден ден, като събра най-близките приятели и колеги от фолка.

Преслава

Преслава чукна 36 с як купон

Партито бе в заведение в Слънчев бряг, а Преслава избра купона да е през деня, за да може и дъщеря й да участва. Именно тя се превърна и в звезда на празника, но изпрати косата на майка си, когато се опита да загаси с ръце свещите на тортата.

Опитите на Преслава да я научи как да гаси свещи удариха на камък, а малко след това трябваше да спасява и Софи Маринова.Малката отмъкна перлената украса от тортата и се опита да я нахлузи на врата на Софи Маринова.

Певицата пък се опита да я лапне и публикува цялата случка в социалните мрежи след това, пише вестник „България днес”.

Софи блесна с екстравагантна визия, след като пристигна облечена в черна прозрачна туника и леопардови ленти на главата.

Азис и Бони също не пропуснаха да поздравят рожденичката, а дори враждуващия жанр – поп музиката се отчете с поздрав. Мария Илиева също уважи купона и поздрави колежката си в социалните мрежи.

Самата Преслава грейна на празника с червена рокля, а сестра й Ивелина блестеше в нежнорозов тоалет.

Преси обаче не се спря до тук, а отбеляза рождения си ден и на участие по-късно вечерта. Тя взриви известен нощен клуб с песните си, като дори не смени роклята от партито, отбелязаха бдителни фенове. Но пък шашна всички с новия си хит и пя на феновете до зори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар