Мегз се цани да подпомага малки бизнеси!Мегз ще помогне на 10 малки

бизнеса в страната ни да повишат доходите си това лято. Това обяви самата тя в социалните си мрежи. Амбициозното миньонче определено е поела нова посока със социално-психологична насоченост и това много се харесва на феновете й. [caption id="attachment_447197" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз се цани да спасява малкия бизнес[/caption] Този път тя даде социална посока на благотворителната си инициатива “Активно Добро”. Тя описа колко трудна е финансовата ситуация на малкия бизнес в страната заради пандемията и каза, че вярва, че в подобни ситуации бизнесът в България трябва да бъде по-задружен от всякога. “Ако няма кой да ни помогне - трябва да го направим сами”. Каканашева призова последователите си да й изпратят своите бизнес истории и това как кризата им е повлияла. Тя ще избере 10-те най-вдъхновяващи истории и ще организира безвъзмездни кампании с тях. Мегз ще използва популярността си, вече изградената си огромна потребителска аудитория, натрупаните знания, структурата и контакти си, за да даде известност, нови канали за продаване и допълнителни доходи на тези бизнеси. Публикуваме думите й без редакторска намеса:

“#АКТИВНОДОБРО Здравейте приятели, днес искам да ви запозная с едно ново направление на кампанията ми #АКТИВНОДОБРО , което смятам да развия това лято. Аз съм представител на малкия и среден бизнес в България. През годините съм работила много здраво и знам колко е трудно да градиш в страната ни.

Много е трудно, чак адски трудно. А днес - предвид създалата се ситуация с пандемията и следващите я финансови последици е направо - бих казала без преувеличение кошмарно. Благодарна съм с цялото си сърце, че кризата не повлия негативно на моя собствен бизнес - дори напротив. Но знам, че ситуацията в страната като цяло е точно обратното и че повече от всякога имаме нужда да бъдем единни и да си помагаме. Затова през това лято кампанията ми #АКТИВНОДОБРО ще се насочи към малкия и среден български бизнес. По-конкретно ще използвам популярността си, вече изградената си огромна потребителска аудитория, натрупаните знания, структурата и контакти си, за да помогна на 10 български бизнеса да повишат доходите си това лято. Това ще стане като избера 10 силно засегнати от кризата бизнеси и организирам специални кампании с тях. Ако искате да участвате, може да ми пишете на [email protected] или в инстаграм @aktivnodobro Трябва да ми разкажете вашата бизнес история и как кризата е повлияла на бизнеса ви. Аз ще избера 10те най-вдъхновяващи истории, ще се свържа с избраните и заедно ще организираме кампания, с която да повишим доходите ви това лято. Помощта е безвъзмездна и е израз на вярата ми, че бизнесът в България трябва да се подкрепяме, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ. Търся креативни, амбициозни и непримирими хора, които също като мен вярват, че винаги има начин и че щом никой не ни помага - ние трябва да го направим сами! #АКТИВНОДОБРО - българският бизнес ще се справи“, написа Мегз.