Ти да видиш: Мегз ще подпомага 10 малки бизнеса! (още подробности)

Ти да видиш: Мегз ще подпомага 10 малки бизнеса! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз се цани да подпомага малки бизнеси!

Мегз ще помогне на 10 малки бизнеса в страната ни да повишат доходите си това лято. Това обяви самата тя в социалните си мрежи. Амбициозното миньонче определено е поела нова посока със социално-психологична насоченост и това много се харесва на феновете й.

Мегз

Мегз се цани да спасява малкия бизнес

Този път тя даде социална посока на благотворителната си инициатива “Активно Добро”. Тя описа колко трудна е финансовата ситуация на малкия бизнес в страната заради пандемията и каза, че вярва, че в подобни ситуации бизнесът в България трябва да бъде по-задружен от всякога.

“Ако няма кой да ни помогне – трябва да го направим сами”. Каканашева призова последователите си да й изпратят своите бизнес истории и това как кризата им е повлияла. Тя ще избере 10-те най-вдъхновяващи истории и ще организира безвъзмездни кампании с тях.

Мегз ще използва популярността си, вече изградената си огромна потребителска аудитория, натрупаните знания, структурата и контакти си, за да даде известност, нови канали за продаване и допълнителни доходи на тези бизнеси.

Публикуваме думите й без редакторска намеса:

“#АКТИВНОДОБРО Здравейте приятели, днес искам да ви запозная с едно ново направление на кампанията ми #АКТИВНОДОБРО , което смятам да развия това лято. Аз съм представител на малкия и среден бизнес в България. През годините съм работила много здраво и знам колко е трудно да градиш в страната ни.

Много е трудно, чак адски трудно. А днес – предвид създалата се ситуация с пандемията и следващите я финансови последици е направо – бих казала без преувеличение кошмарно. Благодарна съм с цялото си сърце, че кризата не повлия негативно на моя собствен бизнес – дори напротив.

Но знам, че ситуацията в страната като цяло е точно обратното и че повече от всякога имаме нужда да бъдем единни и да си помагаме. Затова през това лято кампанията ми #АКТИВНОДОБРО ще се насочи към малкия и среден български бизнес.

По-конкретно ще използвам популярността си, вече изградената си огромна потребителска аудитория, натрупаните знания, структурата и контакти си, за да помогна на 10 български бизнеса да повишат доходите си това лято. Това ще стане като избера 10 силно засегнати от кризата бизнеси и организирам специални кампании с тях.

Ако искате да участвате, може да ми пишете на miglenakakanasheva@gmail.com или в инстаграм @aktivnodobro Трябва да ми разкажете вашата бизнес история и как кризата е повлияла на бизнеса ви. Аз ще избера 10те най-вдъхновяващи истории, ще се свържа с избраните и заедно ще организираме кампания, с която да повишим доходите ви това лято.

Помощта е безвъзмездна и е израз на вярата ми, че бизнесът в България трябва да се подкрепяме, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ. Търся креативни, амбициозни и непримирими хора, които също като мен вярват, че винаги има начин и че щом никой не ни помага – ние трябва да го направим сами! #АКТИВНОДОБРО – българският бизнес ще се справи“, написа Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар