Кейт Мидълтън отново докосна сърцата на хората

Кейт Мидълтън отново докосна сърцата на хората
Гласувайте за статията

Както често сме споменавали Кейт е естествена и харесва да бъде близо до хората. Макар да е с благородническо потекло, тя често общува с хора от народа и определено предпочита непретенциозния стил, както за облекло така и за аксесоарите си. Тя е привърженик на класическото, сдържано облекло и поведение.

Кейт Мидълтън

Това се подчерта и в последната й изява.  С рокля за $199 на базирания в Бали бранд Faithfull, Кейт Мидълтън за пореден път впечатли с модния си избор. Херцогинята на Кеймбридж бе на посещение в детски хоспис в Норфолк и за целта заложи на семпла, елегантна, лятна и близка до децата рокля. С принт на цветя и свободна кройка, роклята така отиваше на част от ангажимента на Кейт в хосписа, който бе да помогне в пресаждането на цветя. Тя не се притесни от това, че е изцапала с пръст ръцете и роклята си, защото е запалена градинарка.

Кейт Мидълтън е любимка на много английски поданици и не само – има чести благотворителни прояви. Макар да не експериментира с модните тенденции и да е класичеки красива, Кейт е сред съвременните модни икони. Не носи нищо излишно, добре съчетава дрехи и бижута и е много женствена, харесва нежните аксесори и лекия грим.

Източник Из сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар