Род Стюарт и Пени Ланкастър – щастливи заедно

Род Стюарт и Пени Ланкастър – щастливи заедно
Гласувайте за статията

Двамата отбелязаха 13-та годишнина от сватбата си без излишни фанфари и супер луксозни дестинации. Двамата показаха как първо хапват храна за вкъщи в колата, а след това отиват парка, където да се насладят на един спокоен ден и чаша вино, естествено.

75-годишният рокаджия и 49-годишната му половинка изглеждат по-щастливи от всякога. „Празнуваме 13-та годишнина от сватбата с разходка из Лондон и малко бягство в Хайд Парк. Наздраве на всички и бъдете здрави“, написа Пени Ланкастър в профила си.

Род Стюарт пък допълни с коментара: „Наздраве за красивата ми съпруга!“

Всъщност, двамата са заедно от две десетилетия. Стават двойка през 1999 година, а брак сключват осем години по-късно. Имат две деца. „Няма думи, които да опишат какво изпитвам към нея. Тя е всичко за мен“, коментира наскоро рокаджията в интервю. И ако преди време към тази любов имаше доста недоверие, мнозина не предричаха добро бъдеще оказа се, че разбирателството и доверието между Род Стюарт и Пени Ланкастър е достатъчна, за д аустои повече от десетилетие. Да, макар да иам и други двойки с толкова голяма разлик ав годините, малко са тези, които изглеждат хармонични и щастливи и то за дълго време, сега преминаха заедно и през времето на пандемия и пак са щастливи.

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар