Глория на 47: За мен няма нищо невъзможно! (ВИДЕО)

Глория на 47: За мен няма нищо невъзможно! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Глория отново развихри страстите в социалните мрежи, но този път повода е много вълнуващ – нейният рожден ден. Примата на родния поп фолк става на 47, а порцията от признания бе посрещната подобаващо от феновете й.

„Днес ставам на 47! Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща!“, пише изпълнителката с типичния си директен тон. И продължава така:

„Вярвам и знам, че по-доброто предстои, защото живота е това, което сам си направиш!.. А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора, приятелите ми и моята публика! Няма да празнувам по ред причини, но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта!

Днес е премиерата на видеоклипа на една любима моя песен „ОЧИТЕ НЕ ЛЪЖАТ“ и на чисто нова песен „АЛО, КАК СИ“. Вижте и чуйте първо в моят YouTube канал! Приятно слушане и гледане!“

За Глория този рожден ден няма да е като другите, защото няма да вдига пищни купони, но за сметка на това пък, е пълна с енергия за близкото бъдеще и за сметка на това изглежда повече от зашеметяващо.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Глория на 47: За мен няма нищо невъзможно! (ВИДЕО)”

  1. Dhalia

    юли 01. 2020

    +поне пет години е отгоре. И няма лошо, лошо е да те е срам от това

Добавете коментар