Празникът на една неостаряваща красавица

0

Никол Шерцингер навърши 42 години вчера и реши да отпразнува повода подобаващо. Тя пое към топлите места из красива и романтична Португалия със своя възлюбен, ръгби играча Том Еванс, с когото започнаха връзката си едва миналата година.

Никол сподели серия от красиви, романтични снимки от почивката си, показвайки ни, че не й трябват големи партита, а любов, красиви гледки и спокойствие.

„Благодарна съм! Благодарна съм на Господ за това, че още една година живях под слънцето му. Благодарна съм за всеки нов ден, за всеки дъх в дробовете ми, за това, че сърцето ми е по-силно от всякога. Благодарна съм и за невероятната любов, която получавам от семейството, приятелите си и от толкова много хора по света. Научих се на любов, на мир и щастие“, написа Никол в своя профил в мрежата на Инстаграм, като кръсти думите си „благодарствена молитва“.

Невероятната певица Никол е все така привлекателна и годините сякаш не минават за нея, тя държи много на външността си и определено знае как да се поддържа. Виждаме я отново щастлива и влюбена, дали скоро вече няма да се задоми, времето ще каже.

А ние остава само да се насладим на красивите снимки, където Никол Шерцингер позира с настроение, заедно до атлетичния Том Еванс.

Източник из сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.