Какво прави Джесика Алба напоследък

0

Очевидно, както ще се види от снимките по – долу, времето за социална изолация не е повлияло зле на Алба и тя определено не си губи времето у дома в мързелуване. Нека разгледаме какво прави тя напоследък.

Откакто Джесика Алба се оттегли от актьорстването, тя стана заета майка на три деца и основател на козметична линия. Въпреки това Алба продължава да е в перфектна форма и, макар и да е на прага на 40-те, тя не се е променила изобщо и изглежда така, както когато я гледахме от големия екран, когато беше на 20. Тя често споделя тайни за разкрасяване, а сега в снимки ни показа как прави бързи и лесни тренировки у дома, с помощта на тренировъчни ластици и топка за фитнес. Тя тренира редовно, но държи на простите и ефективни упражнения, а не пропуска и да съчетава полезното с приятното. Задължителна част от тренировката на Джесика е да потанцува с голямата си дъщеря Онър.

Това е и доказателство, че каквито и да са условията, винаги можем да взелем във форма, другото е извинение. Джесика Алба явно не страда по старата си кариера, а е пълноценна и активна и сега в своето ежедневие. Желаем й успехи и здраве.

Джесика Алба

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.