Крах: Жената на Юлиан Константинов го изгони от дома им! (още разкрития)

Крах: Жената на Юлиан Константинов го изгони от дома им! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Жената на Юлиан Константинов го натири!

Юлиан Константинов се е разделил със съпругата си. Това стана ясно след участието на оперния певец в предаването „На кафе“, в което нарече съпругата си Юлия „бившата ми жена“.

Юлиан Константинов

Юлиан Константинов се раздели с жена си

Пред вестник България Днес“ Константинов потвърди: „Каквото съм казал, това е, не е особено важно“.

За раздялата в семейство на 54-годишния музикант се шушука от известно време. Според мълвата Юлиан е хванат в изневяра от Юлия, която отказва да му прости.

Според клюкарските издания Константинов е хванат в крачка с млада блондинка от Пловдив. Още тогава Юлия взима тежкото решение да сложи край на дългогодишната им любов.

Юлия,която е собственик на един от най-популярните интернет портали за мода и лайфстайл в България запазва фамилията на мъжа си, с която изключително позната в бранша.

Историята им започва преди повече от 30 години, когато се срещат в трамвай No.9. Съвпадението на имената не е единствено.

Оказа се че братята и на двамата учат в един и същи клас и дори носят едно и също име – Пламен. Именно волейболната звезда Пламен Константинов прави спойката между брат си и красивата си позната.

„Точно си бях уволнил от казармата, тя беше ученичка имах представа как изглежда, защото я бях виждал на снимка. За първи път стоях пред нея и успях да я заговоря. Когато се прибрах вкъщи взех телефона от брат ми. Обадих се и тя също ме позна“ споделя Юлиан в интервю.

След това се обажда и стават гаджета. Минават 10 години преди Константинов да си реши да й предложи. Първата крачка до някаква степен прави Юлия, която се мести да живее у тях.

Пред входната врата на дома им Юлия получава предложение за брак. Певецът пада на колене и слага на ръката й пръстен с дванадесет диаманта, който се предава от поколение на поколение. Юлия е петата жена в рода, която носи старинното бижу.

Сватбата им е през 98-ма година в храма „Александър Невски“. През 92-ра година започва оперната кариера на Юлиан в Софийската Опера.

За десет години навърта шеметни успехи – аплодират го в Миланската скала, Ковънт Гардън, виенската Щатсопера, Дойче опер в Берлин, театър Реал в Мадрид, в Билбао Женева, Токио, Тел Авив, Рио де Жанейро, Буенос Айрес и много други.

Юлия е обиколила половината свят с него, но това не е живот за семеен човек и той присъства кариерата си за няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар