Дъщерята на Добромир Гущеров минава под венчило!(Виж още)

1

Дъщерята на Добромир Гущеров вдига сватба!

Сватба се задава в семейството на бизнесмена и бивш депутат Добромир Гущеров. Доведената му дъщеря Мартина се сгоди за футболния национал Димитър Евтимов.

Добромир Гущеров
Щерката на Гущеров се жени

Тя получи романтично предложение от вратаря в събота вечерта.

Стражът организира специална вечеря на брега на морето, където са на почивка с малката им дъщеричка. Мартина бе изненадана с шатра и маса с бяла ленена покривка на плажа под вилата им.

Сред вкусните ястия и нежна музика Митко отправи заветния въпрос на своята любима. Тя не се замисли за миг, преди да каже „да“.

„Хиляди пъти „да. Обичам те винаги и завинаги, Димитър Евтимов“, сподели щастливата Мартина в социалните мрежи, показвайки красивия годежен пръстен.

Малко след като каза „да“ беше ред на поредната изненада. Вратарят бе организирал заря над морето за своята любима жена.

Евтимов и Мартина са заедно от няколко години. Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол, връзката им започна в Англия където Димитър играе от юноша.

Половинката му следваше на Острова.

Мартина завърши висшето си образование миналата пролет. Малко по-късно стана ясно че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари.

Тя е кръстена на майката на Мартина – Диана, която от няколко години е женена за Добромир Гущеров.

Вратарят и половинката му се прибраха в България преди две седмици. Това стана след като той се раздели с последния си тим. Акрингтън и в момента е свободен агент. Вратарят и

Мартина разпускат в една от вилите на Гущеров, която е на самия бряг на морето и има частен плаж.

Именно там Митко прави романтичното предложение за брак. Остава влюбените да определят дата за сватбата, пише вестник „България Днес“.

1 коментар
  1. тетка казва

    Не е било заря а старият гущер пръднал от кеф , че я харчи за втори път……………………

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.