Таткова гордост: Щерката на Асен Блатечки приета архитектура в чужбина!

Таткова гордост: Щерката на Асен Блатечки приета архитектура в чужбина!
Гласувайте за статията

Щерката на Асен Блатечки ще учи архитектура в чужбина!

Дъщерята на Асен Блатечки – Катерина завърши с отличен средното си образование и гордият татко пусна тяхна обща снимка в Инстаграм от абитуриентския й бал.

Асен Блатечки

Щерката на Асен Блатечки се оказа умно момиче

Тийнейджърката е облечена в рокля в прасковен цвят, като горната част е обсипана с бродерии. Катерина, която е от връзката му с режисьорката Катерина Горанова, е кандидатствала в три университета в чужбина. И вече е приета в един от най-престижните по архитектура в света. Момичето ще изкара тук лятото, а през септември стяга куфарите за чужбина.

Припомняме, че Катерина никога не е искала да тръгва по стъпките на известния си баща. „Само като малка имаше такива залитания, но това отмина. Играла е в един филм с Патрик Суейзи, беше негова дъщеря. После се включи в екипа на „Морска сол“. Тя е доста по-разумна от мен“, хвали я татко й, пише столичен вестник.

Единственото, което нарушава пълната хармония в живота на Асен Блатечки, е фактът, че щерка му не питае топли чувства към новата му жена Диляна Попова. Катя обича братчето си Борил, но стои настрана от манекенката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар