Гала и Стефан в Гърция с Рачков и семейство Халваджиян! (виж тук)

Гала и Стефан в Гърция с Рачков и семейство Халваджиян! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гала и Стефан се отдадоха на веселие с приятелите си в Гърция!

Водещата на „На кафе“ Гала се появи в ефир след кратката си отпуска. Която прекарала заедно със Стефан Николов в Гърция, на втория ръкав на Халкидики – Ситония.

Гала

Гала и Стефан се отдадоха на релакс с голяма компания приятели

Там тя отпрашила в голяма компания заедно със своите семейни приятели: семейството на Маги и Кремена Халваджиян, братовчедка им Ани Халваджиян, Димитър Рачков.

Блондинката направи щедра реклама на прекрасната храна, топлото море и красивия пясъчен плаж на Гърция. Докато правителството всеки ден ни агитира да изберем родното Черноморие.

Преди да замине за Халкидики, Гала била за два дни и в курорт на българското море, за който каза едва няколко думи. Водещата агитира за Гърция и като обясни, че много лесно минала границата, въпреки новите изисквания за влизане в страната.

Тя обаче не даде обяснение защо е решила да отиде на почивка само броени дни преди цялото предаване да излезе в регламентирания летен отпуск. Който продължава повече от месец и е всяка година.

Блондинката не отрече, че това й се случва за първи път в кариерата. И специално благодари на продуцентите, че са й разрешили да отсъства. А дали ще я гледаме отново на екран през есента, ще видим тепърва.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар