Шаш: След две жени и деца Иван Манчев хлътна по трета!(Не спира да я глези)

Шаш: След две жени и деца Иван Манчев хлътна по трета!(Не спира да я глези)
Гласувайте за статията

Шеф Иван Манчев е луднал по нова хубавица

Топ готвачът си е загубил ума по нова жена. Водещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев отново е влюбен до уши след раздялата с майката на третото си дете Цветомила, узна HotArena.

Иван Манчев

Иван Манчев се оказа доста палав

Новата му избраница се казва Ива и върти собствен бизнес, научи столичен ежедневник. Тя също има един брак зад гърба си и деца от предишната си връзка.

С шеф Манчев се запознали покрай свои общи приятели преди няколко месеца и кулинарят веднага хлътнал по хубавицата.

Влюбеният готвач обича да глези новата си половинка и не спира да я обсипва с подаръци.

Наскоро двамата се върнаха от романтична почивка в Гърция, където отседнали в луксозен хотел.

Връзката им е сериозна, макар двамата да не живеят заедно, защото не искат да избързват с отношенията си, както стана с предишната му приятелка Цветомила.

Тя набързо го дари със син Александър, а Манчев упорито я криеше от медиите и чак когато го направи татко за трети път пусна тяхна обща снимка.

Заради нея той се разведе, но най-изненадващо само няколко месеца след раждането на Александър, той я заряза и тя се прибра в родната си Варна.

Сега не ги свързва нищо освен детето. Манчев е обезпечил финансово Цвети, така че нищо да не липсва на наследника им. Той се погрижи и за бившата си съпруга Марина, с която бяха заедно 18 години.

След развода Манчев й остави луксозния им семеен апартамент, в който наля цяло състояние.

След развода им Марина откри щастието с по-млад мъж и дори изглежда подмладена. Децата й от кулинаря одобряват новия й приятел. Както и новата половинка на татко си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар