Доц. Мангъров с истината за Ковид-19 у нас!

Доц. Мангъров с истината за Ковид-19 у нас!
Гласувайте за статията

Доц. Мангъров заяви истините за Ковид-19 у нас!

„Игра на тестове – това наблюдаваме в момента. Тези PCR тестове обаче не са абсолютни и не може да затваряме хората по домовете им само въз основа на тях. Лабораторните резултати не са диагноза“, заяви в ефира на Би Ти Ви доц. Атанас Мангъров.

„И да се заразиш с Ковид-19, в 99% от случаите няма да ти се случи нищо лошо. Светът е живял с много други страшни болести и нищо чак толкова лошо не се е случило. Основното в медицината е да прегледаш болния и едва тогава да правиш нужните заключения“, каза още доц. Мангъров.

Той призна, че не е познал с прогнозата си, че коронавирусът ще изчезне през месец юни. Но е убеден, че това ще се случи през юли или август. Ако обаче случайно не изчезне и трябва да живеем с него, той продължава да твърди – в 99% от сучаите няма да ти се случи нищо, ако си хванал Ковид-19.

Доц. Мангъров категорично отрече да има конфликт с Националния оперативен щаб, въпреки че позициите им са различни почти през цялото време на епидемията. Той призна, че не се е срещал с членовете на Щаба, а ги е гледал само на екран. Но не одобрява начинът им на мислене и действията.

В заключение той увери, че не е пращал никакви заплашителни СМС-и на членове на Щаба, както се твърдеше преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар