Звездите ни закъсаха за пари: Сашка иска 117.35, Рени – 76.28 лв. и още…

Звездите ни закъсаха за пари: Сашка иска 117.35, Рени – 76.28 лв. и още…
5 (100%) 1 vote

Бг знаменитости ни правят личен видеопоздрав срещу заплащане и го пращат по интернет!

Наши популярни личности се включиха в международната платформа, която предлага услугата. Всеки може да си поръча и да поздрави себе си или близък. Заплащането става след регистрация и е в евро или в лева.

Най-атрактивни са певиците от фолка.

Сашка Васева прави личен поздрав срещу 117.35 лв. Обръщението с което призовава феновете да използват услугата Васева изненадващо пее акапелно куплет от песента „За теб, Българийо“, позната от репертоара на Веселин Маринов. Рени директно казва, че очаква поздравления за близки и приятели и праща целувки. Тя прави поздравите срещу 76,28 лв.

Обикновено трябват около три дни, за да се изпълни дадена поръчка, но от сайта съветват да предвидим повече време.

Най-евтино излиза поздрав от диджейката Рене Ла Булгара – 19,56. Футболистът на годината Димитър Илиев поздравява феновете си срещу 97.79лв. Най-скъп от родните знаменитости е каскадьорът и актьор Димитър Илков 174.63. Неговото промо е реклама, в която играе зомби.

Повечето от звездите казват директно, че парите от тези поздрави отиват за благотворителни каузи,тук са Красимира Цочева от „Фермата“, Мис Левски Г – Полина Алатинова, актьорите Венцислав Янков и Антоан Петров. Могат да се поръчат знаменитости от други страни като цените от 9.78 до 174лв., писа Телеграф.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар