Гала забременява от Стефан ин витро

Гала забременява от Стефан ин витро
1 (20%) 1 vote

Гала и Стефан не са се отказали от идеята да имат общо дете!

Преди дни мъжът на водещата е бил засечен в известна столична клиника, занимаваща се с ин витро процедури, коментират очевидци. Стефан разнасял документация и крачел нервно по коридорите, но половинката му не го придружавала по време на посещението.

Гала и Стефан искат свое общо дете

Персоналът веднага го разпознал и клюката, че може би с водещата на „На кафе“ са решили да бъдат родители типично по холивудски, в една по-зряла възраст, бързо тръгнала из коридорите. Всъщност самата Гала преди няколко месеца призна, че със Стефан никога не са бягали от идеята за общо дете съзнателно и не са се пазили.

Дълго време в публичното пространство се твърдеше, че настоящият мъж на журналистката бил твърде против да бъде баща, а слухът бе потвърден от самия него по време на мисия във ВИП Брадър, където участва преди няколко години. В разговор с Ники Кънчев обаче Гала разкри, че Гала била готова да стане майка още когато се запознали със Стефан, но чудото така и не се случило. От предишните си връзки и двамата имат по една пораснала дъщеря. Щерката на Гала – Мари, вече гони популярността на майка си, учи журналистика и е изключително популярен модел в социалните мрежи.

Тя е плод на връзката на Гала с бизнесмена Константин Будев, с когото се разведоха скандално пред около 20-на години. Стефан пък има дете от бившата си жена Роси, с която дълго време бяха в открита война. Навремето той зарязал нея и новородената им дъщеря Никол, за да върти извънбрачна любов с Гала. В продължение на няколко години двете жени си разменяха грозни нападки и не можаха да се помирят.

От известно време обаче помежду им е настъпило примирие, а Гала вече приема щерката на Стефан като свое дете, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар