Трансджендър измами фризьорката на Васил Найденов!

Трансджендър измами фризьорката на Васил Найденов!
Гласувайте за статията

Фризьорката на естрадната легенда Васил Найденов е била измамена от травестит!

Дима Тодорова е сложила коса за над 1600 лв. на пловдивчанина Севдалин Асенов, но той не я е платил и затова тя му е завела дело. Мъжът, който се изживява като дама, се подложил на няколко процедури, каквито преди години тя направи за изпълнителя на „Телефонна любов“ и така върна къдриците му от 80-те.

За да оформя прическата си, Севдалин посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата. Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, травеститът успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите им, като същевременно бягал и напускал салона, без да извърши това. Севдалин Асенов трябваше да се изправи пред съда вчера по обвинение в измама.

В залата на Районен съд – Пловдив обаче, транссексуалният пловдивчанин така и не се появи, пише „Трафик нюз“. Той не е редовно призован, а уведомлението му не е върнато. В залата липсваше и представител на измамения салон – Дима Стил, но в деловодството на съда все пак е постъпил иск за конституиране на дружеството като граждански ищец. Поради липсата на обвиняемия, ход на разпоредителното заседание не бе даден. През август Асенов отново ще бъде призован, като присъствието му се оказва задължително. По думите на прокурор Илиева, в случая се касае за тежко престъпление.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар