Накани се: Зейнеб Маджурова се връща на работа! (още подробности)

Накани се: Зейнеб Маджурова се връща на работа! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова се връща на работа!

Отново в ефир, но по-бляскава от всякога се завърна тв водещата Зейнеб Манджурова. Красавицата, която роди през ноември миналата година, отново стъпи в студиото на „На кафе” миналата седмица.

Зейнеб

Зейнеб Маджурова се връща на работа

„Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете”, споделя блондинката в социалните мрежи.

За първата си изява тя избра къса пола и блуза с високи сандали, като бе изпратена от любимия си Стоян Балевски и с огромен букет цветя на работа, пише вестник „България днес”.

Любопитно е, че Манджурова не изкара докрай майчинството си, а се появи в ефир едва преди 8 месеца, след като даде живот на първородната си дъщеря Мириам.

Преди най-важното събитие Зейнеб изчезна от светлината на прожекторите, за да се наслади на бременността си докрай.

Тя дори отказа да споделя снимки в социалните мрежи. Водещата няма нито една снимка като бременна и пази в дълбока тайна и най-важното събитие — раждането на дъщеря си.

Зейнеб за първи път показа дъщеря си през февруари, навръх рождения си ден. Тя обаче отказа да се наслади на майчинството за целия период и избра да се върне на работа едва 8 месеца след като даде живот на момиченцето си.

Младата майка призна, че й е коствало доста тренировки, за да влезе във форма. „Направих го! След едногодишна пауза, „започвам в понеделник”. Казвах си го неведнъж, но все намирах причина да го отложа.

След дълга пауза и липса на какъвто и да било спорт (Изключвам километричните разходки по време на бременността”) и фитнес, отново съм в играта, но разумно — тренировка на открито, шлем и социална дистанция”, споделя още репортерката на Гала.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Накани се: Зейнеб Маджурова се връща на работа! (още подробности)”

  1. KAKA

    юли 06. 2020

    Много тъпо това цигане Зейнеб,тоя Стоян няма мозък за тая грозна фръцла

Добавете коментар