Шаш: Наталия Симеонова поглъща огромни количества храна! (виж тук)

Шаш: Наталия Симеонова поглъща огромни количества храна! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова яде на корем, отказа се от диетите!

Наталия Симеонова може да се справи половин хляб и няколко пържоли с едно сядане на масата, пише вестник „Уикенд”. Феята на любовта, както беше известна водещата Наталия Симеонова, от край време води неравностойна битка с килограмите.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова яде на корем

Блондинката е на път да закове кантара на 100 килограма, но апетитът й е по-силен от суетата. Често се случва с едно сядане на масата да преполови един хляб.

Като към въглехидратната бомба добавя пържолки, картофки, салатка, каквото има. Всичко щедро се полива с вино. А след ставането от трапезата Наталия няма никакъв проблем да седне и зад волана, допълва изданието.

Написаното по-горе не е просто пример. А обстоятелства от реална ситуация, на която се натъкнал репортер на цитирания вестник.

Случката се разиграла през изминалата седмица. Симеонова заедно с нейна приятелка се срещнали за обяд в заведение в центъра на София.

Двете похапнали обилно, като бившата съпруга на Денис Ризов демонстрирала, че отдавна е загърбила диетите. Полели срещата си с наливно бяло вино.

А след гощавката без притеснения Наталия седнала зад волана на лъскавия си джип „Порше Кайен” и отпрашила в неизвестна посока.

Именно заради случки като тази, бившата водеща няма как да мине с оправданието, че е дебела заради лош метаболизъм. Храната, която поглъща, коментират свидетели, й носи хиляди калории ежедневно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шаш: Наталия Симеонова поглъща огромни количества храна! (виж тук)”

 1. Галя

  юли 07. 2020

  Вече започнахте да броите на хората залъците !
  А вие като отидете на ресторант не ядете ли много ?

 2. Галя

  юли 07. 2020

  Вече започнахте да броите на хората залъците !
  А вие като отидете на ресторант не ядете ли много ?И как само го казахте : Често се случва …. сякаш когато Наталия седне да яде ,вие сте там и я гледате какво прави !

Добавете коментар