Ексклузивно: Любо Киров по спешност в болница в Пловдив! (виж тук)

0

Любо Киров си нарани крака и беше откаран в болница!

Отново в болница по спешност е музикантът Любо Киров. Той претърпя инцидент по време на репетиция за наградите на БГ радио и спешно бе откаран в болница в Пловдив.

Любо Киров
Певецът Любо Киров пострада

Музикантът е наранил сериозно крака си докато репетирал на сцената. „Не му върви на това момче с краката и това е”, съчувстват му колегите му Павел и Венци Венц, които взеха вместо него наградата. Те разкриха, че по време на репетицията преди раздаване на съботните призове в Пловдив, Любо се е контузил.

Това не е първи случай за бившия фронтмен на „Те”, който има неприятен опит с травмите на краката. Преди почти 10 години и отново в разгара на лятото той претърпя инцидент на варненска сцена. Там падна и счупи лошо крак, но за лош късмет травмата е сериозна, пише „България днес“.

След седмици в гипс и операция, Любо Киров проходи с патерици и с горчива гордост показваше на телефона си една рентгенова снимка с пирони върху костта. Затова и след съботната контузия отново бе закаран веднага в болница.

„Изпратихме му видео от връчването на наградите–да ни види”, споделят Павел и Венци Венц, след като взеха приз за „Най-добра песен на годината”.

В надпреварата на БГ радио, където слушателите гласуват и избират победителите, Ицо Хазарта взе награди за най-добър албум и изпълнител на годината.

За дебют на годината приз получи дъщерята на Саня–Алма, а Михаела Филева стана певица на годината. Миро и Койна Русева взеха отличие за най-добър клип, а Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” станаха група на годината. Ритон получиха отличието „БГ вдъхновение”, а „СкандаУ” бяха отличени като най-добър бг дует.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.