Карина Караньотова се ожали, че е ограбена! Само че истината е друга

Карина Караньотова се ожали, че е ограбена! Само че истината е друга
Гласувайте за статията

Карина Караньотова се превърна в сензация през уикенда, но с обратен знак

През почивните дни всяка втора медия писа за гневната реакция на Карина Караньотова заради това, че са й откраднали портмонето.

Според разказа на щерката на Ивайло Караньотов, докато е била в заведение на плажа, портфейлът й с всички пари и карти е бил свит от чанта, пълна с детски играчки.

Карина Караньотова

Карина Караньотова орева света

Тя писа и вилня колко нагли са крадците по родното море и как най-безцеремонно са в състояние да провалят почивката на всеки летовник.

Мнозина бяха съпричастни с нея и я съжалиха за ситуацията, в която е изпаднала.

Е, да, но истината се оказа различна.

Вестник „България днес” пише, че малко след като се оплака на целия свят, че е останала без пари да си плати дори сметките, Карина осъзнала къде й портфейлът.

Реално личната вещ не е била открадната, допълва изданието. Но самата Караньотова не иска да сподели как и къде го е намерила. Причината, заради която не споделя, е чисто и просто срам.

След цялата серия от коментари и тъжни вопли, телевизионерката не иска да си признае, че в цялата ситуация единственият грешник е тя. Дали заради разсеяност или друга причина сама се поставила в неудобната позиция, допълва изданието.

Припомняме, че красивата Карина Караньотова роди син през май 2015 година от тв продуцент Васил Петров.Но внучката на голямата актриса Славка Славова била спипана в крачка през октомври миналата година-да кръшка на мъжа си с оператор.

Заради което продуцентът и репортерката на БНТ 2 се разделиха в началото на годината. Васил Петров е известно име в телевизионната гилдия.

Столичанинът е продуцент на свободна практика и е прочут като създател на кулинарните предавания „Бон Апети“ и „Щипка сол“. Двамата с Карина бяха заедно от 2010 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар