Галин отсече: Нямам гадже, свободен съм! (виж тук)

Галин отсече: Нямам гадже, свободен съм! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галин още не се е спрял на никоя!

Един от най-често задаваните въпроси към Галин е дали си има гадже. Отговорът в последно време е един: кратко и точно „не“.

Галин

Галин си търси гадже, още е свободен

Галин не се притеснява и отоговаря на въпросите на почитателите си в Инстаграм, които основно се въртят около личния му живот. Той подготвя и ново парче с Теди Александрова, което се очертава да бъде хит, пише вестник България днес.

Припомняме обаче, че наскоро певецът се пошегува, че си търси руса хубавица с пищно деколте. Такава имала най-голям шанс да спечели вниманието му.

Младият изпълнител беше обявил списък с критериите, на които трябва да отговарят дамите на сърцето му, но той се оказа доста оскъден.

Оказа се, че изпълнителят си търси пищна мадама, която да застане до него в живота. Галин е един от малкото изпълнители, които нямат сериозни половинки, а кариерата му определено не помага за утвърждаването на сериозните връзки.

Певецът наскоро обяви част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му приятелка не са водещи, но за сметка на това външния й вид определено има голямо значение.

Кандидат-приятелките на певеца задължително трябва да са руси и е желателно да са със сравнително голяма гръдна обиколка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар