Християна Димитрова и Димитър Кузманов се откриха един друг!Братовчедка на Християна Тодорова

, която тренирала тенис, е запознала златното ни момиче с втората ракета на България Димитър Кузманов. Това разказа Мико в предаването „Преди обед“ по bTV, в което двамата гостуваха за пръв път като двойка. [caption id="attachment_447692" align="alignright" width="300"]Християна Тодорова Мико чакал Християна Тодорова 4 години[/caption] Оказа се, че пловдивчанинът започвал да изпитва симпатии и в последствие да харесва Християна още от лятото на 2016 г. Но тя научила за него година по-късно.

„Започнах да се интересувам от нея и от художествената гимнастика, но тогава тя бе в пика на кариерата си, спечели и медал от олимпиадата в Рио. По това време тя имаше приятел и аз просто нямаше как да стигна до нея. Просто си казах, че, ако е писано, един ден ще стане“, сподели Мико.

„Аз научих за него едва през лятото на 2017-а, когато той започна да ми пише, да ми изпраща мили послания. Но така и не бях наясно с това, че изпитва някакви симпатии към мен“, сподели сладураната Християна Тодорова. В последствие обаче Мико започнал да се появява уж случайно на местата, където е и грацията. Започнал да ходи в залата по време на Световните купи и на световното първенство по художествена гимнастика в София. Двамата станали приятели и си споделяли трудностите, през които минават. За рождения ден на Християна на 28 ноември 2019 г. Мико се появил със сантиментален подарък пред дома й. Тогава двамата прекарали 2 часа в колата на тенисиста, говорейки си. „Това е моментът, в който разбрах, че се чувствам много спокойна и освободена в неговата компания“, откровена бе Хриси. Случката се повтаря и за Коледа, а малко след това Кузманов я поканил да отиде с него в Австралия за първия АТР турнир, на който България поднесе приятна изненада. Тя не заминала, но всеки ден се чували онлайн. Кузманов й обещал, че ако спечели мача си на сингъл срещу Белгия, ще й направи специално послание. И действително, след победата на камерата той прави сърце с три шестици вътре, което само Християна можела да разгадае. „На три шестици завършва телефонният ми номер и аз веднага го разшифровах и запищях вкъщи“, сподели Тодорова. Мико признал пред PR-а на АТР, че посланието е за момиче в България, а оттам пък му споделили, че видеото е било гледано от над 300 млн. аудитория. След завръщането си от Австралия, двамата стигнали и до първата си целувка. „Трябваше да чакам за нея цели 4 години, но си заслужаваше“, сподели тенисистът. Двамата разказаха интересна история, как им се наложило да общуват чрез бележка, попадена от полицай, докато се разминави на летището при започналите рестрикции заради коронавируса, но после прекарали цялата пандемия заедно и взаимно се опознали. „Всъщност, се оказа, че всичко ни е еднакво. И ценностите, които изповядваме, и любовта към спорта, и двамата четем книги и слушаме почти еднаква музика, дори и храната, която харесваме е една и съща“, сподели бившата грация от ансамбъла, която наскоро издаде стихосбурка. На въпрос каква е мечтата им за бъдещето, Християна обяви, че иска да го гледа на живо в турнир от „Големия шлем“, а Мико бе категоричен: „Моята мечта е свързана с нея – да прекарам целия си живот с нея“, пише вестник Телеграф.