Креативни и експресивни: Ето как обичат Раците!

Креативни и експресивни: Ето как обичат Раците!
Гласувайте за статията

Настроенията на Рака се менят, но в любовта е твърд като стомана

Раците имат много богато въображение, което им помага да усещат и разбират чувствата на околните без никакво усилие.

Рак

Ракът умее да обича истински, сн. Фейсбук

За един Рак е много трудно да направи първата крачка, особено когато става въпрос за отношения и нещо по-сериозно. Ето защо предпочитат да изчакат и да оставят другия да действа.

Хората, родени под влиянието на Луната обичат да говорят за чувствата си.„Така го усещам”-казват те, малко преди да направят някоя грандиозна глупост. Срещу това няма какво да кажеш.

Пътят към щастието за Рака минава през опознаване на собствените му емоции. Най-добре тези хора се чувстват, когато децата им и хората от семейството им са щастливи.

Как да впечатлите мъж Рак

Мъжът Рак е праволинеен във взаимоотношенията си. Той се привързва много трайно и няма потребност да сменя партньорските си.

Ако си имате вече една жена, за какво ви е още една, ще ви попита той.

Мъжете Рак са романтични мечтатели, затова може да им замаете главата, съвсем лесно може да го привържете към себе си, той реагира първосигнално на на познат аромат, на вашите устни или на романтичен звук, който свързва с някой любовен филм.

Мъжът Рак притежава невероятна емоционалност и е много експресивен, когато съпреживява емоциите на другите.

Той най-добре от всички в Зодиака може да разбере проблемите ви и е готов да направи много, за да зарадва и успокои дамата на сърцето си. Този мъж ще ви глези и ако го накарате да повярва, че е единствен за вас, ще ви направи истински щастлива..

Как да впечатлите жена Рак

На пръв поглед тази жена може да ви заприлича на реализираната мечта, която всеки мъж пази тайно в чекмеджето на своите детски спомени. Но зад този загадъчен и срамежлив образ, ще намерите чувствена и емоционална жена.

Когато срещнете за първи път жена от тази зодия, ще ви направи впечатление, че тя изглежда елегантно, в нея няма да видите нищо прекалено, нито крещящо. Това е истинска жена, с цялата мекота и дълбочина на чувствата.

Жената Рак е сантиментална, тя пази всякакви сувенири, вещи, снимки и всичко, което може да и напомня за миналото и да я кара да мисли за него.

Тя непременно поддържа връзка със старите си приятели и винаги говори с тях за изминалите прекрасни времена.

Нежна, романтична и женствена, тази жена е способна да превърне дома ви в място, което никога няма да искате да напуснете, пише Канал 3.
.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар