Калин Врачански за първи път призна публично любовта си!Плачете момичета!

Актьорът и певец Калин Врачански има нова изгора и е луд по нея. Артистът се похвали, че най-после е открил сродна душа и с нейна помощ е успял да се справи с депресията по време на карантината. [caption id="attachment_447770" align="alignright" width="300"]Калин Врачански Калин Врачански призна, че е лудо влюбен[/caption]

„Преживях я с помощта на Александра. Лудо влюбен съм и ако не е тя, не знам как щях да се чувствам сам вкъщи толкова време”, споделя още актьорът.

Така той се обясни в любов на художничката, с която е във връзка от няколко месеца и дори работи върху втора песен, с която да я изненада. Първата била подарък за рождения й ден, който буквално подготвил за дни. „Обадих се на приятел сценарист, който написа текст за песента й, но оставаха един-два дни. Друг приятел музикант успя да се справи с кратките срокове и направи музиката, а после аз я записах. Стана летен хит”, хвали се влюбеният Калин. Който по време на пандемията се отдал на много тренировки, готвене и кино, пише вестник "България днес". Актьорът призна още, че половинката му готви отлично, а неин специалитет са сладките и солени мъфини. „Засега няма да се женя. По едно време ми минаваше такава мисъл през главата, но вече смятам, че подписът би развалил една чудесна връзка. Нещата между нас вървят много сериозно, а аз никога досега не съм се чувствал по подобен начин”, споделя още актьорът. Актьорът имаше няколко сериозни връзки преди години, но изглежда Александра е голямата му любов. Двамата се запознават покрай Диляна Попова. Половинката на Асен Блатечки завела сина си Борил на детска занималня по рисуване, а Алекс преподавала там. Калин, който е семеен приятел на двамата, придружавал Диляна и много харесал младата художничка. Признава, че благодарение на нея се справил по-леко с изолацията, освен това бил впечатлен от факта, че тя не проявява никаква ревност към палавите есемеси и писма, които му изпращат непрекъснато негови фенки. Освен, че е щастлив в личен план, актьорът жъне успехи и в професионалното поприще. В момента с Ваня Щерева отсяват аудио сценарии на радиопиеси и сериали, в които участват, а Врачански се изявява и в най-слушания сериал до момента - „До дъно”. „Много ми е интересно да „съблазнявам” публиката само с гласа си. Всъщност не превключвам бързо от образ в образ, а по-скоро работя с отношението на героя в историята. А тази в „До дъно” е много интересна”, казва той. Сюжетът на поредицата разказва за бивш следовател и настоящ алкохолизиран детектив. Случайна история го „хваща за гърлото” и той се възражда отново, докато преживява отново миналото, за да преодолее травмите от него”, обяснява за новата си роля актьорът.