Тони Димитрова побесня: Нарече бившия си лъжец, а връзката им хорър! (виж тук)

0

Тони Димитрова изобличи лъжите на Иван Ченов!

Тони Димитрова отговори иносказателно на последния си бивш мъж Иван Ченов, с когото се раздели преди две години.

Тони Димитрова
Тони Димитрова нарече бившия си лъжец

Неотдавна китаристът се изхвърли пред някои медии, че всъщност между него и звездата нямало противоречия и напрежение и че в чувствата им уж всичко си било едва ли не по старому.

„Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим заедно, всъщност жълтите вестници ни вкараха в конфликт. И никой не ни се обади да ни попита това така ли е, или не е така. Нито аз й дължа нещо, нито тя на мен.

Причините за раздялата ни бяха лични – различни гледни точки, начин на живот, аз исках да свиря и други неща. Но вече сме си изчистили отношенията. Няма никакви войни между нас“, коментира Ченов, като намекна, че с Тони пак поддържат връзка.

Оказва се обаче, че в думите му няма грам истина и Тони побърза да ги опровергае. Ето какво написа в социалните мрежи прочутата певица от Бургас.

“Колко жалко, че няма пандемия за лъжците и размножителите на лъжи! Няма да се обяснявам, макар че мога да напиша роман с привкус на хорър и криминале. Затова ще кажа ето това: Мили хора, не вярвайте в тиражираните “истини” за мен в последните дни от вестници и сайтове!

Преди време някой се качи на раменете ми и заедно с моя ръст от 155 см общо правехме 310 см в продължение на три години. Сега аз пак съм си с моя си ръст, а някой иска да е висок, но от лъжите най-много да му порасне носът! Толкова по темата!“.

Преди дни Ченов се изхвърли, че двамата са си простили, cлeд ĸaтo две гoдини cи разменяха „любезности“ в онлайн пространството. Тогава се заговори, че Тони е зарязала гаджето си заради cтpacттa мy ĸъм ĸoмapa и пocтoяннитe изнeвepи.

Припомняме, че китаристът Иван и Тони се залюбиха след участието му в „Гласът на България“ преди години.

Докато бяха двойка, двамата си партнираха не само в живота, но и на сцената. Покрай гласовитата бургазлийка китаристът се радваше на редовни участия, които понамаляха след раздялата им.

В продължение на две години бившите любовници се редуваха да се оплюват чрез медиите. Последният скандал между тях избухна през миналото лято, когато българската Бони Тейлър обяви, че се срамувала от връзката си с Иван, който отвърна, че той трябвало да бъде този, който се срамува, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.