Саня Борисова влюбена отново: Гаджето й я заведе в Париж! (виж тук)

Саня Борисова влюбена отново: Гаджето й я заведе в Париж! (виж тук)
Гласувайте за статията

Саня Борисова щастлива с нов мъж в Париж!

Бившата половинка на режисьорът Ники Илиев – Саня Борисова отново се носи на крилете на любовта. Чаровната блондинка има нов мъж до себе си, но упорито отказва да разкрие самоличността му.

Саня Борисова

Саня Борисова с новия си в Париж

Кой е мачото, откраднал сърцето й знаят само сестра й и най-близките й приятели. В момента Саня и новият й са на романтичен воаяж в Париж. Актрисата дори сподели фотос от там, но на снимката се вижда само тя.

Не е ясно от кога двамата са заедно, но близки до Саня твърдят, че връзката им се задълбочила по време на социалната изолация. Именно новата любов в живота на Борисова я накарала най-накрая да даде развод на Ники Илиев.

Знаем, че в началото на юни двамата официално се разведоха. В момента Ники пък е на море в Лозенец. Компания му прави любимото му куче Анджи. Той публикува кадър от лятната си ваканция, заедно с четириногото, а над снимката написа:

„На море с Анджи, която още се страхува от вълните, както когато беше бебе. Без да осъзнава, че вече е голяма и няма как да я обърнат. Но всичко е процес“.

Откакто се разделиха със Саня Борисова, името на Илиев бе свързвано с няколко засукани актриси.

Той обаче отрече да е имал нещо повече от приятелски и професионални отношения с тях. Към момента режисьорът не разкрива да има нова жена до себе си, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар