Бомба: Калин Врачански се сгоди за красивата Алекс!(Виж доказателството)

Бомба: Калин Врачански се сгоди за красивата Алекс!(Виж доказателството)
Гласувайте за статията

Актьорът Калин Врачански се сгоди!

Половинката на Калин Врачански – Александра Стоянова, крие годежен пръстен. Красивата художничка и актьорът са сгодени, но са споделили новината само пред най-близките си.

Двойката няма намерение да минава под венчилото, тъй като и двамата са против брака като институция. Въпреки това Калин държал да й поиска ръката, с което да й засвидетелства любовта си.

Тези дни Врачански призна, че е силно влюбен в Александра и за първи път в живота си се чувства по този начин.

„По едно време ми мина през ума да се женя, но смятам, че подписът може само да развали отношенията“, твърд е актьорът. И допълва, че благодарение на Алекс е успял да пребори депресията по време на социалната изолация.

Калин Врачански

Калин Врачански се сгоди

Художничката всеки ден го учела да рисува различни пейзажи, което много го успокоявало и прогонвало стреса.

Александра води класове по рисуване за малки и големи под наслов „Вино и рисуване“, което е особено популярно занимание в столицата.

Нейното ателие „Sunny rooms“ е посещавано от редица родни звезди, сред които топ моделът Диляна Попова, поп певецът Рафи Бохосян и др. Така блондинката среща Калин, с когото я запознава нейната приятелка Диляна Попова.

Ето го и доказателството-годежния пръстен

Именно на един от скорошните й онлайн уроци по рисуване забелязахме и годежния пръстен. По време на курсовете Алекс крие бижуто, като го завърта така, че скъпоценният камък да не се вижда.

Според запознати пръстенът не е с диамант, а с цирконий и съответно не е особено скъп. Но Александра не била претенциозна и за нея жестът бил по-ценен, пише Avtora.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар