Какво се случва между принц Уилям и принц Хари?

Какво се случва между принц Уилям и принц Хари?
Гласувайте за статията

Пропастта, която зейва между двамата братя е огромна

Мнозина се питат какво се случва между принц Уилям и принц Хари.

Оказва се, че между кралските наследници – братята принц Уилям и принц Хари зейва огромна пропаст. Напоследък двамата все повече се отдалечават един от друг.

Поредното доказателство за това е официалното разделяне на бизнеса им, след като заживяха през един океан разстояние.

принц Уилям

Пропастта, която зейва между двамата братя е огромна

През последните месеци се говореше, че принц Уилям и принц Хари правят стъпки към сдобряването си. По всичко личи обаче, че вече нищо няма да бъде същото.
Двамата принцове се споразумяха да си поделят бъдещите постъпления от мемориалния фонд на майка си и да ги разпределят по равно в собствените си благотворителни организации.

Херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс направиха първа стъпка към разделянето на бизнеса си още през декември 2019. Само седмици по-късно Меган и Хари обявиха официално, че се оттеглят от кралските си задължения и желаят да бъдат финансово независими оттук нататък.

Въпреки, че фондът на името на Даяна не е активен, към него все още постъпват някои дарения и наследства. Средствата биват насочвани към благотворителните организации на кралското семейство.

Известно време фондът беше управляван от двете кралски двойки, Меган и Хари и Кейт и Уилям. Още през юни 2019 г. обаче те пожелаха да прекъснат общата си работа, пише woman.bg.

Към момента принц Уилям и принц Хари получават равни части от наследството на Даяна, макар и Хари да се е оттеглил от кралските си задължения, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар