Всичко за любовта на зодията на Слънцето-Лъва!

Всичко за любовта на зодията на Слънцето-Лъва!
Гласувайте за статията

Лъвът има идеалната рецепта за любов

Родените под знака Лъв са много щедри към обекта на чувствата си, при това не само мъжете, но и жените. Този знак управлява любовта от сърце и прави хората, родени под неговото влияние податливи на своята любвеобилна натура.

Лъв

Лъвовете са щедри в любовта, сн. Фейсбук

Те много лесно попадат под чуждо влияние, защото са склонни много повече да слушат чувствата, отколкото разума.

Лъвовете, по природа са прекрасни, чувствителни и любящи, но могат да бъдат егоисти, когато искат за себе си същото, което предлагат на партньорите си.

Как да впечатлите мъж Лъв

Мъжът Лъв се влюбва лесно, но му е доста трудно да запази дълго време чувствата си. Той може да разлюби жената до себе си, така, както излиза от леглото.

Много ще сгрешите, обаче, ако решите, че Лъвът се отнася лекомислено към любовта, защото за него любовния роман никога не е незначителен, скучен или безразличен.

Той вижда в любовта драма, велики страсти и невероятни емоции. Никой представител на друга зодия не може с такава лекота да ви накара да повярвате в това, че вие двамата изповядвате най-истинската любов на света.

Любовта с мъж Лъв може да ви замае, но помнете, че в момента, в който света се завърти около вас, завесата пада и представлението свършва, главната героиня дори не е разбрала какво се случва това. Лъвът няма да ви даде никакви обяснения.

След време ще ви обясни, че е бил влюбен в някаква фантазия, а не във вас. Причината за изненадата му е, че в неговата приказка вие сте били принцесата, която е дарил с цялото царство. Когато от принцеса сте се превърнала в реална жена, той е заминал с белия си кон.

Как да впечатлите жена Лъв

Жената Лъв обича комплименти повече от всичко друго. Ако сте истински влюбени в нея трябва да бъдете снизходителен за този неин недостатък и да не го споменавате. Говорете само за нейните доствойнства, защото тя самата се смята за перфектна.

Ако искате да се разбирате с нея , трябва да приемете за нейно изконно право да се смята за възхитителна. Само от тази позиция може да мислите за каквито и да било взаимоотношения с жена Лъв.

Колкото и да не ви се вижда сериозно, именно това е най-важно за връзката ви с тази жена.

Тя смята себе си за единствена и неповторима, даже и най-нищожен намек,че би могла да има съперница може да я накара да се затвори към вас.

Тя е над всяко съперничество, но не може да приеме положението, че нейният любим може да се интересува от друга жена, затова ще избере най-лесния начин-просто ще се отдръпне с достойнство.

Ще постъпите разумно, ако не показвате пред нея интереса си към други жени, пише Канал3.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар