Чалга певецът Галин възропта срещу мерките за Ковид-19!

Чалга певецът Галин възропта срещу мерките за Ковид-19!
Гласувайте за статията

Галин е твърдо против мерките!

Галин за пореден път се превърна в обект на подигравки от страна на меломаните. Този път причината е публикувано фото в Инстаграм профила на певеца. На кадъра музикалната звезда позира след поредното подобрение, видимо доволен от промените.

Галин

Галин скочи срещу мерките

От година насам изпълнителят е залитнал по лекарските намеси и по-специално инжектирането на хиалурон. През 2019 година феновете го нарекоха „Мистър джуки“, след като превърна иначе красивите си устните по-обемни.

Според по-изявените му почитатели това, което провокира решението му е чиста суета. В стремежа си да изглежда добре и на ниво, според мнозина е прекрачил границата. Освен с плътни устни, Галин може да се похвали с очертани скули, пише вестник „Телеграф“.

В същото време прясното тунингованият певец е бесен заради възможността дискотеките да бъдат затворени отново, след скока на заболели от коронавирус у нас.

Галин споделя пред феновете си в социалните мрежи, че за него здравето е на първо място, но трябва да се помисли и за заетите в бранша, които според него са над 150 хиляди.

„Как ще обясните на една майка, която работи като сервитьорка в дискотека, че здравето е най-важно, когато тя няма 5 лв., с които да купи храна на децата си. И никога държавата не вади 5 лв., за да и помогне“, гневи си звездата.

Добричкият мачо споделя също, че получава десетки съобщения от лекари и медицински сестри, които го критикуват остро заради позицията му.

Той им отговаря категорично: „Аз разбирам медицинския персонал, но разберете и вие. Вашите заплати си вървят“. Според Галин държавниците са привидно загрижени за хората, а реално всички в бранша трябва да останат гладни.

Певецът е на мнение, че дължат поне елементарни помощи на всички сервитьори, бармани, танцьорки и охранители.

„Луд съм, защото смятам, че е по-добре евентуално ако се разболея да го изкарам. При 95% от случаите минава и заминава“, завършва ядосан Галин.

Продуцентът и изпълнител този сезон подкрепя министър-председателя Бойко Борисов. И също е на мнение, че цялата държава трябва да е отворена, както е в момента, писа „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар